Hollewandpluggen

Hollewandpluggen

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hollewandpluggen

Hollewandpluggen worden gebruikt voor de bevestiging op gips en plaatmateriaal. Hollewandpluggen kunnen worden gemonteerd met behulp van een hollewand tang of met behulp van een schroevendraaier of accuboormachine. Een hollewandplug heeft een viervoudige spreiding achter het plaatmateriaal dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting. Het voordeel van bevestiging met hollewandpluggen is dat het aanbouwdeel demonteerbaar blijft. Hollewandpluggen zijn voorzien van metrische schroeven waarmee je het aanbouwdeel bevestigd.

Hollewandpluggen monteren

Hollewandpluggen worden bevestigd doormiddel van voorsteekmontage. De hollewandplug word in het boorgat geplaatst en aangetrokken met een hollewand tang. De hollewandplug spreid zich uit achter het plaatmateriaal en verdeeld de krachten over een groot oppervlak. Een andere manier van montage is door de metrische schroef aan te draaien met behulp van een schroevendraaier of accuboormachine. 

Hollewandplug kopen

Hollewandpluggen voor plaatmaterialen met een dikte van 3 tot 50mm kopen doe je makkelijk online bij de pluggen webshop Pluggen.nl. Selecteer aan de hand van onze filters de eigenschappen en vind makkelijk de juiste pluggen.

De voordelen van hollewandpluggen bij Pluggen.nl

  • Breed aanbod voor plaatmateriaal van 3 - 50mm
  • Staffelkorting, koop meer, betaal minder
  • Het aanboudeel blijft demonteerbaar doormiddel van het metrische binnendraad
  • Hoge belastbaarheid door viervoudige spreiding
  • Weerhaken voorkomen meedraaien tijdens montage
  • Makkelijk monteerbaar
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.