Retourneren

Geen probleem

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor uw rekening. Als u er voor kiest de retourlabel via ons aan te vragen zijn de kosten hiervoor €6,95. U kunt er ook voor kiezen om zelf voor de verzending zorg te dragen. 

Vraag een retourlabel aan aan de hand van de PostNL barcode. De barcode vindt u in de track & trace en op het verzendetiket.

Retour aanmaken

Met het verzendlabel dat wordt gecreëerd kunt u het pakket via PostNL retourneren. Vindt het dichtsbijzijnde PostNL punt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Vervolgprocedure

Na ontvangst van uw retour zullen wij dit controleren en na goed bevonden zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Verkeerd product besteld?

Stuur het verkeerde artikel retour. Om alsnog het juiste product te ontvangen kunt u dit bestellen in onze webshop. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot wij uw retour hebben ontvangen en heeft u snel het juiste artikel(en) in huis.

Zelf retourneren?

Retouradres:

Pluggen.nl

A.G. Bellstraat 45-04

7903AD Hoogeveen

De waardering van www.pluggen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.