Universeelpluggen

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Universele pluggen

Universele pluggen voor gebruik in de meest voorkomende bouwmaterialen

Universele pluggen met kraag voor gebruik in massieve en holle bouwmaterialen zoals beton, natuursteen, massieve baksteen, massieve kalkzandsteen, gasbeton, gipsplaat, geperforeerde baksteen, holle bouwsteen en spaanplaat. Universeelpluggen worden ook universele pluggen genoemd. De kraag voorkomt dat de plug in het boorgat verdwijnt. De speciale vleugels voorkomen dat de plug mee draaid tijden het schroeven. Onze pluggen zijn van hoge kwaliteit en worden o.a. gemaakt in Duitsland. Een universeelplug is voorzien van meerdere uitzet zones. Deze uitzetzones krullen op in holle bouwmaterialen en klemmen vast in massieve bouwmaterialen. Hierdoor zijn de pluggen te gebruiken in de meeste bouwmaterialen en hebben hierdoor ook de naam universeelpluggen gekregen. Universeel pluggen worden gebruikt in combinatie met hout of spaanplaatschroeven.

Welke maat universeelpluggen heb ik nodig?

Welke pluggen je nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren. O.a. van welke schroefmaat je gaat gebruiken. De meest gangbare maat voor universeelpluggen is 6mm. Deze maat is geschikt voor 4mm schroeven. Als je nog bebonden bent aan een vaste schroefmaat is het goed om te kijken naar hoeveel ruimte je hebt en wat je wilt gaan bevestigen. Hoe dikke de plug hoe sterker de bevestiging.

Waarom universeelpluggen?

De naam zegt het al. Universeel pluggen zijn universele pluggen die te gebruiken zijn in de meeste bouwmaterialen. Bijvoorbeeld in holle als massieve bouwmaterialen. De plug is zo gemaakt dat deze zich kan aanpassen aan de ondergrond. In massieve bouwmaterialen klemt de pluggen zich tegen de wand. Bij holle bouwmaterialen zal de plug zichzelf opvouwen en trekt zicht aan tegen de achtergrond.

Welke schroeven kan ik gebruiken bij universeelpluggen?

Universeelpluggen kunnen worden gebruikt in combinatie met hout en spaanplaatschroeven. Deze schroeven zijn voorzien van een schroefdraad die zich goed vast houd in de plug. Het beste is om schroeven te gebruiken zonder snijpunt. Een snijpunt kan de pluggen van binnen beschadigen waardoor er minder materiaal overblijft om goed in te kunnen hechten.

Universeelpluggen bestellen

Universeelpluggen bestellen doe je makkelijk online bij Pluggen.nl. Je vindt in onze webshop een groot assortiment univseelpluggen tegen de beste prijs. Bestel je meer doosjes dan profiteer je van onze staffelkorting. Doormiddel van de filters vindt je gemakkelijk de plug die jij zoekt. Ben je opzoek naar een plug die niet in onze webshop staat? Stuur dan een aanvraag. Gebruik je hele grote aantallen universeelpluggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De waardering van www.pluggen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.