Standaard pluggen

Standaard pluggen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nylon muurpluggen

Standaardpluggen gemaakt van hoogwaardig nylon voor gebruik in bouwmaterialen met hoge dichtheid zoals beton, metselsteen of massief kalkzandsteen. De standaard muurpluggen zijn voorzien van vleugels om te voorkomen dat de pluggen meedraaien tijden het inschroeven. Muurpluggen zijn geschikt voor gebruik met hout en spaanplaatschroeven. Hoogwaardig nylon zorgt voor weerstand tegen veroudering en weersomstandigheden.

Welke maat pluggen heb ik nodig?

De maat van de plug is afhankelijk van welke diameter schroeven je gaat gebruiken. De meeste gebruikte pluggen maten zijn 6 en 8mm pluggen. 6mm pluggen zijn geschikt voor gebruik met 3,5 - 5mm schroeven. De 8mm pluggen zijn geschikt voor gebruik met 4,5 tot 6mm schroeven. Bij iedere plug word afzonderlijk aangegeven welke maat schroeven hiervoor geschikt zijn.

Welke lengte schroeven heb ik nodig bij welke plug maat?

Hiervoor gebruik je de volgende formule: 

De minimale schroeflengte = pluglengte + aanbouwdeel + dikte van de schroef. 

Lees hier alles over in ons blog.

Muurpluggen bestellen

Bij pluggen.nl vind je een groot aanbod muurpluggen tegen de beste prijzen. Door onze staffelkorting betaal je altijd de beste prijs. Doormiddel van onze filters vind je gemakkelijk de plug die jij zoekt. Nylon pluggen bestellen doe je dus makkelijk online in onze webshop.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.