Slagpluggen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slagpluggen

Slagpluggen ook wel nagelpluggen worden gebruikt voor doorsteek montage. Bijvoorbeeld voor het bevestigen op beton, baksteen en andere contructiematerialen met hoge dichtheid. De pluggen zijn voorzien van platte kop voor een mooie verzinking in hout. De voor gemonteerde schroeven zijn staal verzinkt en hebben een kruiskop aandrijving. De slagpluggen kunnen worden gebruikt voor het bevestigen van houten latten, metalen strips, kozijnen en palen. Het voordeel van slagpluggen is dat ze snel verwerkt kunnen worden door ze met een hamer in te slaan. Door de kruiskop aandrijving kunnen de schroeven later weer worden los gedraaid of afgesteld.

Welke maat slagpluggen heb ik nodig?

De maat van de benodigde slagpluggen is afhankelijk van de dikte van het te bevestigen deel. Dit noemen wij de effectieve lengte van de plug. Dit is het klembereik. De effectieve lengte van de slagplug word bij iedere slagplug vermeld. Ook kan je gebruik maken van ons handige filter ''klembereik''.

Wanneer gebruik je een slagplug?

Slagpluggen worden gebruikt bij doorsteekmontage. Dit betekend dat je de plug door het te bevestigen deel in de ondergrond steekt. Dit pas je toe bijvoorbeeld bij het aanbrengen van houten latten, metalen strips, kabelgoten of kozijnen op beton of metselwerk.

Het voordeel van slagpluggen

Het voordeel van slagpluggen is dat je snel iets kan bevestigen op de ondergrond. De nagels zijn voor gemonteerd in de plug. Een slagplug plaats je gemakkelijk doormiddel van het intikken van de nagel. Dit maakt het een zeer eenvoudige en snelle manier van montage.

Slagpluggen bestellen

Slagpluggen bestellen doe je gemakkelijk online in onze webshop. Doormiddel van onze filters vind je makkelijk de slagplug die jij zoekt. Heb je veel slagpluggen nodig dan profiteer je automatisch van onze staffelkorting. Heb je de juiste slagpluggen niet gevonden, neem dan contact met ons op. Gebruik je hele grote hoeveelheden slagpluggen, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.