Kozijnpluggen

Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kozijnpluggen

Kozijnpluggen worden ook wel constructiepluggen genoemd. De constructieplug is een veelzijdig anker dat in elk constructiemateriaal werkt. Het verspreidt zich in vaste materialen en knoopt in holle. Dit is een belangrijk detail bij het bevestigen in baksteen, lichtgewicht of ander materiaal.

Snelle installatie

De snelle montage van de constructieplug begint met een voorgeboord gat in de gewenste maat. Vervolgens wordt de plug in het gat gestoken, gevolgd door de schroef (lengte bepaald door de diepte van het gat). De schroef kan met de hand of met een boorschroefmachine worden ingeschroefd!

Veilig voor alle materialen

De constructieplug kan in bijna alle bouwmaterialen worden gebruikt. Dat omvat beton, baksteen, gasbeton blokken en meer. De kop van de schroef is ontworpen om te passen bij het materiaal waarop het wordt gebruikt, zeskantkop voor metaal en verzonken kop voor hout.

Constructieplug: goedgekeurd voor meervoudige bevestigingen

De bouwplug is goedgekeurd voor meervoudige bevestigingen van niet-dragende systemen in metselwerk, beton en gasbeton. In geperforeerd baksteenmetselwerk zorgen de uitzettingszones van de plug voor een gelijkmatige krachtverdeling, in gasbeton en massief materiaal lopen ze in elkaar over.

Constructieplug: meerdere bevestigingen en toepassingen

De constructieplug heeft een lange uitzetzone voor een optimale krachtverdeling. Deze spreidzone zet uit wanneer de schroef wordt ingedraaid en wordt samengedrukt tegen het oppervlak om een perfecte pasvorm te garanderen, wat een veilige bevestiging biedt. De constructieplug is geschikt voor bevestiging op baksteen, beton en andere poreuze materialen zoals gasbeton.

Wat is het verschil tussen constructiepluggen en kozijnpluggen?

Die is er niet. De naam is anders maar met constructiepluggen wordt ook kozijnpluggen bedoelt. Constructiepluggen is een meer alles omvattende naam van de pluggen omdat ze in meer dan alleen kozijnen kunnen worden toegepast.

Kozijnpluggen kopen

Kozijnpluggen kopen doe je makkelijk en snel online bij Pluggen.nl. Profiteer van scherpe prijzen en van gratis verzending bij bestelling vanaf €25,-.

 

De waardering van www.pluggen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.